Klik HIER voor de homepage

Tennisvereniging Naarden

Amersfoortsestraatweg 14a
1411 HC  Naarden

035 - 6940977

Emailadressen: zie rechts onderaan

User Name

Password

Info New or Forgotten?

Volg ons ook op: https://www.facebook.com/people/Tennis-Naarden/100008618565675

Deel deze pagina

Welkom op de site van Tennisvereniging Naarden, dé tennisclub voor jonge sporters, competitiespelers en recreanten.

Laatste nieuws

TV Naarden genomineerd voor KNLTB Vereniging van het Jaar 2017 !!

Nieuws van 9 december

Volgende week tijdens het KNLTB Jaarcongres in Rotterdam worden de Zwarte Tulpen uitgereikt voor de vereniging en vrijwilliger van het jaar. We zijn natuurlijk ontzettend trots dat wij dit jaar één van de drie genomineerde clubs zijn. 

Op dit moment weten we nog niet precies of en hoe we als leden een stem kunnen uitbrengen tijdens deze uitreiking. We houden jullie op de hoogte.

Zie het volledige artikel op de website van de KNLTB:
...

"T.V. Naarden

Maar de prijs zou ook zomaar naar T.V. Naarden kunnen gaan. De club, die bijna 50 jaar bestaat, heeft tien banen waar naar hartenlust op wordt gespeeld door 1.100 leden. Bovendien volgden in 2017 ruim 450 tennissers lessen. Dat zijn mooie cijfers voor een club die zichzelf omschrijft als ‘een echte gezinsvereniging voor jong en oud die actief leden werft in alle leeftijdscategorieën en met een degelijk sponsorbeleid de brug slaat tussen lokale ondernemers en de leden’. Door samenwerking met lokale ondernemers geniet immers niet alleen de club, maar ook de leden zelf van de voordelen en dat is wat Naarden wil. Duurzaamheid krijgt ook nadrukkelijk aandacht op de club, in de breedste zin des woords. Voorbeelden zijn de recente overstap naar ledverlichting, fairtrade producten in de kantine, alcoholvrij bier, extra aandacht aan gezondheid in lichaam en geest en iedere week aanwezigheid van een clubfysio. ‘Gezond sporten voor iedereen’ was in 2017 overigens ook het jaarthema van T.V. Naarden. Het was de reden om onder meer clinics in hardlopen, yoga en mental coaching te organiseren. Leden zijn nu fitter, hebben meer kennis van hun lichaam en geest en hebben vooral veel vrienden gemaakt."

 

Actueel

Indeling Wintertraining Jeugd 2017 - 2018

Definitief! Versie 29 september 2017

Schema Wintertrainingen Senioren 2017 - 2018

Versie 11 augustus 2017

Indeling competitieteams Geel najaar 2017

Versie 6 september 2017

Indeling competitieteams Rood en Oranje najaar 2017

Versie 30 augustus 2017

Competitiebeleid TV Naarden

Versie december 2016.

Park Dashboard

Park Dashboard
Vandaag NIET bespeelbaar
Smashcourt banen 2 en 3 zijn wel bespeelbaar maar de gravelbanen zijn door vorst, sneeuwresten en opdooi nog niet bespeelbaar....
Ron van der Heijde (za 16 dec 06:21)

Heb je een idee, klacht of wil je gewoon iets melden? Stuur dan een mail aan info@tennisnaarden.nlHeb je een idee, klacht of wil je gewoon iets melden? Stuur dan een mail aan info@tennisnaarden.nl

Mededelingenbord

Sun 7 jan

Nieuwjaarsreceptie

12 jan - 18 feb

TV Naarden Wintercup 2017-2018

Wed 31 jan

Algemene Leden vergadering

Voor bovenstaande activiteiten kunt u zich aanmelden via de website door te klikken op het 'potloodje'. U dient eerst in te loggen. Uw gegevens worden dan meteen zichtbaar. Door te klikken op het ?-teken krijgt u meer informatie.

Emailadressen van bestuur en commissies

Naarden LIVE

Webcamera gericht op de banen 2 en 3

Webcamera gericht op de banen 2 en 3KLIK op de webcamera dan zie je de actuele beschikbaarheid en bespeelbaarheid van de all weatherbanen 2 en 3.

Webcamera gericht op de banen 4 t/m 6

Webcamera gericht op de banen 4 t/m 6KLIK op de webcamera dan zie je de actuele beschikbaarheid en bespeelbaarheid van een deel van de gravel-plus banen.

Uitleg gebruik website

Hier kunt u lezen wat er allemaal mogelijk is op onze nieuwe website.

>> Lees verder...

Klik HIER om je lidmaatschap op te zeggen

Het bestuur van TV Naarden hoopt natuurlijk, en spant zich daar samen met de leden hard voor in, dat iedereen lid blijft van de vereniging. Toch zijn er elk jaar leden die hun lidmaatschap wensen te beëindigen.
Opzegging van het lidmaatschap voor het volgende verenigingsjaar dient te geschieden vóór 1 oktober. Opzeggen kan met behulp van bovenstaande koppeling naar het opzeggingsformulier. U ontvangt een bevestiging van de opzegging. Bij niet tijdige opzegging tot 1 december is € 17,50 aan administratiekosten verschuldigd. Na deze datum bent u de volledige contributie verschuldigd.