Klik HIER voor de homepage

Tennisvereniging Naarden

Amersfoortsestraatweg 14a
1411 HC  Naarden

035 - 6940977

Emailadressen: zie rechts onderaan

User Name

Password

Info New or Forgotten?

Volg ons ook op: https://www.facebook.com/people/Tennis-Naarden/100008618565675

TV Naarden > Jeugd > Competitie jeugd
Deel deze pagina

Volg onze teams...

TV Naarden doet met de jeugd mee aan verschillende competities. 

Voor- en najaarscompetitie KNLTB op zondag
De officiele KNLTB Voorjaarscompetitie & KNLTB Najaarscompetitie worden gespeeld op ons eigen sportpark én de sportparken van andere verenigingen in de omgeving binnen het KNLTB District. Bij de landelijke competitie kan dat ook bij verenigingen verder het land in zijn.

De organisatie van deze competities loopt via de JeugdBegeleidingsCommissie van TV Naarden. Bij onze vereniging zijn ook mensen met een VCL (Vereniging Competitie Leider) certificaat. Zij hebben een training gehad en zijn door de bond gecertificeerd om de KNLTB competities bij de vereniging te coördineren.

Voor de overzichten van de teams Rood, Oranje, Groen en Geel zie bestanden hiernaast. 

Informatiebijeenkomst aanvoerders en begeleiders
Net alsvoorgaande jaren wordt er een informatiebijeenkomst gehouden voor de aanvoerders van de competitieteams en de begeleiders van de jeugdteams. Deze bijeenkomst vindt plaats in ons clubgebouw. Deze informatiebijeenkomst zal voor de KNLTB Voorjaarscompetitie van 2017 plaats vinden voorafgaand aan het openingstoernooi. De definitieve datum zal z.s.m. bekend worden gemaakt.

Tijdens deze bijeenkomst worden de indeling voor de competitie gegeven en worden de informatiebrieven, de competitieformulieren en de wedstrijdballen uitgedeeld. Tevens dient dan het inschrijfgeld en het geld voor de ballen contant te worden voldaan. Bij deze een dringend verzoek om hierbij aanwezig te zijn. Bij verhindering graag een teamgenoot hierbij aanwezig laten zijn.

Uitslagen verwerken via ServIT bij de KNLTB
Met de invoering van het MijnKNLTB systeem bij de KNTLB wordt er met de functie 'uitslagengedelegeerde' gewerkt. Deze uitslagengedelegeerde is (via de ledenadministratie van TV Naarden) gemachtigd om de uitslagen van de competitie te verwerken. In principe zullen alle aanvoerders/teamcaptains van de verschillende teams uitslagen kunnen verwerken. Je kunt in het MijnKNLTB-systeem komen door in te loggen op je http://www.mijnknltb.nl account. Vraag dan een wachtwoord aan (duurt enige dagen). Als 'uitslagengedelegeerde' bent heb je hier ook de mogelijkheid om in te loggen.

Het verwerken van de uitslagen in MijnKNLTB gaat anders dan in voorgaande jaren. In onderstaande handleiding staat precies beschreven hoe het verwerken van de standen in zijn werk gaat.

Handleiding verwerken uitslagen via ServIT:
http://www.knltb.nl/tennissers/competitie/uitslagen-invoeren/

Tenniskids WorldTour voorjaarscompetitie voor Groene jeugd op Zondagochtend
Zie hiervoor Jeugd>Tenniskids

Regionale Tenniscompetitie Voor Rode en Oranje Jeugd op vrijdagmiddag
Zie hiervoor Jeugd>Tenniskids

KNLTB officieel

KNLTB Competitiereglement 2016

Handleiding invoeren uitslagen competitie

Competitie

TEAM INDELING VOORJAAR 2017

(Speelschema volgt binnenkort ...)

ROOD team indeling 2017

ORANJE teamindeling 2017

GROEN teamindeling 2017

GEEL teamindeling 2017