Klik HIER voor de homepage

Tennisvereniging Naarden

Amersfoortsestraatweg 14a
1411 HC  Naarden

035 - 6940977

Emailadressen: zie rechts onderaan

User Name

Password

Info New or Forgotten?

Volg ons ook op: https://www.facebook.com/people/Tennis-Naarden/100008618565675

TV Naarden > Leden > Activiteiten
Deel deze pagina

Hier volgt de activiteitenkalender van TVN voor senioren en junioren. Deze kalender wordt nog aangevuld met aanvullende informatie. Er kan pas voor een activiteit worden ingeschreven als er achter de activiteit een 'potloodje' staat. Voor aanmelden dient u eerst in te loggen. Uw gegevens worden dan meteen zichtbaar. Door te drukken op het ?-teken krijgt u meer informatie. 
Vast item in de kalender is donderdagavond om 19.30 uur Toss voor senioren, onder leiding van Carlo van der Werf. De eerste toss-avond van 2016 staat gepland op 31 maart. Je speelt de dubbel of mixed partijen zoveel mogelijk op sterkte zodat iedereen leuke wedstrijdjes kan spelen. Na afloop worden uiteraard traditiegetrouw de bitterballen rondgedeeld. Iedereen is van harte welkom, jong, wat ouder, minder geoefend of expert, voor allen zijn er speelmaten! Geen aanmelding nodig en er zijn geen kosten aan verbonden.

De voorjaarscompetitie en najaarscompetitie niet op onderstaande agenda. Voorjaarscompetitie 2016: de banen zijn in april en mei (met uitloop in juni) op dinsdagen overdag (beperkte mate), vrijdagavond vanaf 19 uur, zaterdag overdag (bijna vol) en zondag (beperkt) bezet voor de Voorjaarscompetitie. Het aantal bezette banen wordt zichtbaar gemaakt in de agenda op de homepage (2 weken vooruit), uitloop is uiteraard mogelijk.

Tijdens de activiteiten en de competitie zijn de banen beperkt beschikbaar voor vrij spelen. Er is altijd één baan vrij beschikbaar, maar maak om teleurstelling te voorkomen een inschatting aan de hand van de agenda op de homepage of je vrij kan spelen.

Activiteiten

Friday 12 january - sunday 18 february   TV Naarden Wintercup 2017-2018

De Naardense Wintercup 2017-2018.

LET OP: we hebben nog niet genoeg wintertennissers en INSCHRIJVEN KAN TOT 21 DECEMBER !!

Na de vele goede berichten van vorig jaar en de vraag of we dit voor het aanstaande winterseizoen weer willen organiseren hebben we een aantal weekenden aangemerkt om lekker te kunnen tennissen.

De opzet is iets veranderd, we plannen 6 weekenden, vanaf het nieuwe jaar.

vrijdag 12 en zondag 14 januari
vrijdag 19 en zondag 21 januari
vrijdag 26 en zondag 28 januari
vrijdag 2 en zondag 4 februari
vrijdag 9 en zondag 11 februari
vrijdag 16 en zondag 18 februari

Indien nodig zijn er in maart nog een aantal reserve dagen.

Je geeft je op als koppel (2 spelers). Indien je geen partner hebt, kan je je individueel opgeven. Wij proberen je dan op sterkte in te delen. De speelsterktes zijn 7, 8 en 9.

Wat verwachten wij van jou?

Voor een goed verloop van de dag zoeken wij vrijwilligers voor "captain of the day". Deze captain of the day zorgt op de speeldag voor de opening en sluiting van de wedstrijden en voor wat hapjes voor die speeldag. De kosten hiervan zijn voor de club. Helaas kan een speeldag niet doorgaan zonder captain of the day, dus geef je ook hiervoor op. 

Kan je onverwachts toch niet spelen, dan zoek je zelf  een vervanger.

Op de speeldagen wordt een paar uur van te voren beslist of de wedstrijden NIET doorgaan, dit i.v.m. regen, hagel of sneeuw. Dit wordt via de website gecommuniceerd, houd dus de website in de gaten.

Kom op tijd, liefst een kwartiertje van te voren, om even in te spelen, want de wedstrijden beginnen precies op vrijdagavond om 19.30 uur en  zondag om precies 14.00 uur.

Berdien ter Veer & Annemiek ten Brink (Evenementencommissie)

Doelgroep: Senioren

Locatie Tennisvereniging Naarden

Legenda

  • Klik op de pen om het inschrijfformulier op te roepen