Klik HIER voor de homepage

Tennisvereniging Naarden

Amersfoortsestraatweg 14a
1411 HC  Naarden

035 - 6940977

Emailadressen: zie rechts onderaan

User Name

Password

Info New or Forgotten?

Volg ons ook op: https://www.facebook.com/people/Tennis-Naarden/100008618565675

TV Naarden > Leden > Activiteiten
Deel deze pagina

Hier volgt de activiteitenkalender van TVN voor senioren en junioren. Deze kalender wordt nog aangevuld met aanvullende informatie. Er kan pas voor een activiteit worden ingeschreven als er achter de activiteit een 'potloodje' staat. Voor aanmelden dient u eerst in te loggen. Uw gegevens worden dan meteen zichtbaar. Door te drukken op het ?-teken krijgt u meer informatie. 
Vast item in de kalender is donderdagavond om 19.30 uur Toss voor senioren, onder leiding van Carlo van der Werf. De eerste toss-avond van 2016 staat gepland op 31 maart. Je speelt de dubbel of mixed partijen zoveel mogelijk op sterkte zodat iedereen leuke wedstrijdjes kan spelen. Na afloop worden uiteraard traditiegetrouw de bitterballen rondgedeeld. Iedereen is van harte welkom, jong, wat ouder, minder geoefend of expert, voor allen zijn er speelmaten! Geen aanmelding nodig en er zijn geen kosten aan verbonden.

De voorjaarscompetitie en najaarscompetitie niet op onderstaande agenda. Voorjaarscompetitie 2016: de banen zijn in april en mei (met uitloop in juni) op dinsdagen overdag (beperkte mate), vrijdagavond vanaf 19 uur, zaterdag overdag (bijna vol) en zondag (beperkt) bezet voor de Voorjaarscompetitie. Het aantal bezette banen wordt zichtbaar gemaakt in de agenda op de homepage (2 weken vooruit), uitloop is uiteraard mogelijk.

Tijdens de activiteiten en de competitie zijn de banen beperkt beschikbaar voor vrij spelen. Er is altijd één baan vrij beschikbaar, maar maak om teleurstelling te voorkomen een inschatting aan de hand van de agenda op de homepage of je vrij kan spelen.

Activiteiten

Geen evenementen te melden