Klik HIER voor de homepage

Tennisvereniging Naarden

Amersfoortsestraatweg 14a
1411 HC  Naarden

035 - 6940977

Emailadressen: zie rechts onderaan

User Name

Password

Info New or Forgotten?

Volg ons ook op: https://www.facebook.com/people/Tennis-Naarden/100008618565675

TV Naarden > Over TVN > Lid worden
Deel deze pagina

Lid worden

Wachtlijst

TV Naarden heeft thans een kleine wachtlijst voor junioren. Nadat u zich op de wachtlijst heeft geplaatst ontvangt u een gebruikersnaam en inlogcode, zodat u uw wachtlijst gegevens kunt controleren en zonodig kunt bijwerken. Omdat het lidmaatschapsproces in vergaande mate is geautomatiseerd, is een actueel e-mailadres een absoluut vereiste voor het ontvangen van de uitnodiging van het lidmaatschap. De wachtlijst junioren bevat momenteel ca. 25 kinderen; er is geen wachtlijst voor senioren. Senioren kunnen meestal direct worden aangenomen, voor actuele informatie benadert u, zie website, de ledenadministratie, (tabblad-Over TVN, Tarieven) daar wordt gekeken naar de mogelijkheden.

Let op: wanneer u of uw kind lid mag worden maar u er de voorkeur aangeeft om een jaar langer op de wachtlijst te blijven staan, dan heeft dat als consequentie dat u (of uw kind) onderaan de wachtlijst komt te staan. 

Trainingen
Trainingen zijn uitsluitend mogelijk voor leden en balvaardige kinderen. Na het ontvangen van het lidmaatschap krijgt u een uitnodiging voor het inschrijven voor training.

Klik HIER om je aan te melden als SENIOR...

In 2017 ben je SENIOR indien je geboren bent in 1999 of eerder.
Let op: bij het lidmaatschap horen 2 verplichte bardiensten als je bent geboren op of tussen 1 januari 1943 en 31 december 1998. Deze kan je eventueel afkopen.

Klik HIER om je aan te melden als JUNIOR...

Juniorleden zijn geboren in de jaren 2000 tot 2009 (worden komend jaar 8 jaar of zijn ouder). Kinderen met genoeg tenniservaring uit de jaren 2010 en 2011 komen ook in aanmerking (worden komend jaar 6 of 7 jaar).

Klik HIER om je aan te melden als BALVAARDIGE...

De balvaardigheidsgroep bestaat uit kinderen met geboortejaren 2011 en 2012 die nog geen of weinig tenniservaring hebben.(kinderen worden komend jaar 6 of 7 jaar)