Klik HIER voor de homepage

Tennisvereniging Naarden

Amersfoortsestraatweg 14a
1411 HC  Naarden

035 - 6940977

Emailadressen: zie rechts onderaan

User Name

Password

Info New or Forgotten?

Volg ons ook op: https://www.facebook.com/people/Tennis-Naarden/100008618565675

TV Naarden > Over TVN > Lid worden
Deel deze pagina

Lid worden

Wachtlijst

TV Naarden heeft thans een kleine wachtlijst voor junioren. Nadat u zich op de wachtlijst heeft geplaatst ontvangt u een gebruikersnaam en inlogcode, zodat u uw wachtlijst gegevens kunt controleren en zonodig kunt bijwerken. Omdat het lidmaatschapsproces in vergaande mate is geautomatiseerd, is een actueel e-mailadres een absoluut vereiste voor het ontvangen van de uitnodiging van het lidmaatschap. De wachtlijst junioren bevat momenteel ca. 25 kinderen; er is geen wachtlijst voor senioren. Senioren kunnen meestal direct worden aangenomen, voor actuele informatie benadert u, zie website, de ledenadministratie, (tabblad-Over TVN, Tarieven) daar wordt gekeken naar de mogelijkheden.

Let op: wanneer u of uw kind lid mag worden maar u er de voorkeur aangeeft om een jaar langer op de wachtlijst te blijven staan, dan heeft dat als consequentie dat u (of uw kind) onderaan de wachtlijst komt te staan. 

Trainingen
Trainingen zijn uitsluitend mogelijk voor leden en balvaardige kinderen. Na het ontvangen van het lidmaatschap krijgt u een uitnodiging voor het inschrijven voor training.

Stuur een email aan ledenadministratie@tennisnaarden.nl

In 2017 ben je SENIOR indien je geboren bent in 1999 of eerder.
Let op: bij het lidmaatschap horen 2 verplichte bardiensten als je bent geboren op of tussen 1 januari 1943 en 31 december 1998. Deze kan je eventueel afkopen.

Stuur een email aan ledenadministratie@tennisnaarden.n

Juniorleden zijn geboren in de jaren 2000 tot 2009 (worden komend jaar 8 jaar of zijn ouder). Kinderen met genoeg tenniservaring uit de jaren 2010 en 2011 komen ook in aanmerking (worden komend jaar 6 of 7 jaar).

Stuur een email aan ledenadministratie@tennisnaarden.nl

De balvaardigheidsgroep bestaat uit kinderen met geboortejaren 2011 en 2012 die nog geen of weinig tenniservaring hebben.(kinderen worden komend jaar 6 of 7 jaar)