Klik HIER voor de homepage

Tennisvereniging Naarden

Amersfoortsestraatweg 14a
1411 HC  Naarden

035 - 6940977

Emailadressen: zie rechts onderaan

User Name

Password

Info New or Forgotten?

Volg ons ook op: https://www.facebook.com/people/Tennis-Naarden/100008618565675

TV Naarden > Toernooien > Naarden CUP
Deel deze pagina

Welkom bij de TV NAARDEN CUP 2016-2017

1e ronde Wintercup

Nieuws van 1 november 2016

A.s. weekend gaan we van start met de Naardense Wintercup 2016/2017

Heel veel aanmeldingen voor de vrijdag en zondag ontvangen, echter maar een handje vol voor de zaterdag. Daarom hebben we de zaterdag voor diegene die dat aangaven verplaatst, of naar de vrijdag of de zondag.

Er zijn ook heel veel reserves aangemeld, die zeker nog een team zouden kunnen vormen, voor de vrijdag hebben we 8 teams en voor de zondag 7 teams, net geen (even) aantal zodat de 1ste ronde er een team nog niet kan spelen op de zondag. Kan je een keer niet spelen mail ons dan niet, maar ZOEK ZELF een invaller uit de lijst. Telefoonnumer en e-mail worden vermeld.

We starten stipt op tijd op de vrijdag 19.30 uur en op de zondag 14.00uur met een korte pauze van max. 10 minuten om van baan en partner te wisselen.

De captains noteren de uitslag op de lijst en wij verwerken dit dan weer.

We hebben de teams die uit meer dan 4 personen bestaan (soms wel 6 of 7) in de lijsten op 4 personen gezet, de andere namen vind je terug op de reserve lijsten. Dus het kan zo maar zijn dat er iemand tegenover je staat die niet op het speelschema staat, dit betekent dus dat dan een reserve speler is ingezet.

Wij wensen iedereen heel veel tennis plezier, winnen is leuk maar vooral de gedachte van de Wintercup moet voor op staan.

Meedoen is belangrijker dan winnen.

  

Programma TV Naarden Wintercup 2016-2017

Nieuws van 8 october 2016

De Naardense Wintercup 2016-2017.

Na de vele goede berichten van vorig jaar en de vraag of we dit voor het aanstaande winterseizoen weer willen organiseren hebben we weer een aantal weekenden aangemerkt om weer lekker te kunnen tennissen.

De opzet is iets veranderd, we plannen 5 weekenden, rekening houdend met de feestdagen zoals Sinterklaas, Kerst, Oud en Nieuw, Carnaval, Wintersport etc. etc.

wk 44 - 4-5-6- november
wk 47 - 25-26-27 november
wk 2 - 13-14-15 januari
wk 5 -  3-4-5 februari
wk 10 - 10-11-12 maart

Geef je individueel op of als team, wij proberen op sterkte weer in te delen. Klik HIER voor het inschrijfformulier.

Wat verwachten wij van u!

Kom op tijd, liefst een kwartiertje van te voren, om even in te spelen, want de wedstrijden beginnen precies op vrijdagavond om 19.30 uur, Zaterdag en Zondag om precies 14.00 uur.

Kan je onverwachts toch niet spelen, dan zoek je zelf uit de lijst reserves een deelnemer/ster, achter de reservelijst bij de dagen staat een cameraatje, klik daarop en je vind alle gegevens.

Op de speeldagen wordt er om ca. 18.00 uur en/of 12.30 uur beslist of de wedstrijden NIET doorgaan, dit i.v.m. regen, hagel of sneeuw. De captains worden geïnformeerd en deze geven het door aan de teamleden. Dus als je niets hoort gaat het door. Bel of mail niet naar Bert of Willem, we proberen om op die tijdstippen ook de website bij te werken om daar ook op te melden als het afgelast wordt.

De deelnemers op de verschillende dagen, kunnen als er geen bardienst gereserveerd is vast een extra dienst inplannen, zo helpt u ook mee aan een gezellige competitie, met na afloop een hapje en drankje.

Ballen worden aan de captain uitgereikt voor een aantal weken.

Rest ons jullie heel veel tennisplezier te wensen.

Bert en Willem

Locatie Tennisvereniging Naarden

SPEELSCHEMA'S

Gemengdteam ZONDAG : Teams op ZONDAG
  VRIJDAG : Teams op VRIJDAG

FINALES

ZONDAG Poule nog niet uitgespeeld
VRIJDAG Poule nog niet uitgespeeld

Volg het toernooi LIVE met onze APP PLANMYSPORT

MOBIELDownload de app uit de Apple iStore of Google Play Store of ga naar www.planmysportapp.com.
Inloggen op de app is niet noodzakelijk, maar wel handig voor de selfservice. Klik na het opstarten onderaan op NAARDEN (of ORGANISATIE), kies daar Toernooien en daarna dit toernooi. Meer uitleg? Bekijk deze film.

Opstellingen

Beste deelnemers, wij zullen voor elke speeldag de opstelling invullen. Dat hoeven de captains niet te doen. Als wij iemand opstellen die verhinderd is, vervang hem/haar dan door een reserve.

Puntentelling

Elke wedstrijd telt even veel mee. Per wedstrijd zijn er 3 partijpunten te verdelen: bij gelijkspel is het 1 1/2 - 1 1/2, bij 1 game verschil 2-1 en bij 2 games of meer verschil is het 3-0. Zo maakt het voor de stand niet uit of je met 8-2 of 4-2 wint mail. Het aantal winstpunten doet er niet toe. De stand gaat op basis van eerst het saldo partijpunten en daarna op games.

OPSTELLINGEN