Klik HIER voor de homepage

Tennisvereniging Naarden

Amersfoortsestraatweg 14a
1411 HC  Naarden

035 - 6940977

Emailadressen: zie rechts onderaan

User Name

Password

Info New or Forgotten?

Volg ons ook op: https://www.facebook.com/people/Tennis-Naarden/100008618565675

TV Naarden > Training > Trainers
Deel deze pagina

Trainers

Theo Gorter - Coordinator jeugdtraining

Theo Gorter - Coordinator jeugdtraining

Graag stel ik mijzelf even voor aan de leden van TV Naarden:  Mijn naam is Theo Gorter en ik woon in Bussum. Daar woon ik samen met mijn vriendin, Marja, en ben de trotse vader van 2 zonen.

Ik ben begonnen met tennis op een zeer jeugdige leeftijd. Terug kijkend op mij tenniscarrière mag ik mij zeer gelukkig prijzen met de vele mooie en succesvolle momenten die ik heb mogen mee maken als speler.

Van Nederlands jeugdkampioen tot nationaal kampioen, van het junioren Davis Cup team tot het grote Davis cup team, van internationale jeugdtoernooien tot deelname aan Wimbledon  (jeugd). Na al deze talloze mooie en succesvolle momenten heb ik het tennis niet losgelaten, maar ben me gaan toeleggen op het geven van tennisles en coachen van volwassen en de jeugd. Ik doe dit nu ruim dertig jaar met heel veel plezier en toewijding en vindt het weer een geweldige uitdaging om mijn kennis en expertise te mogen inzetten bij TV Naarden.

In mijn vrije tijd sla ik graag een ander balletje en ben ik een enthousiaste bezoeker van Golfclub Naarderbos.  Als sportman in hart en nieren ben en blijf ik een liefhebber van vele sporten waaronder voetbal, met name natuurlijk mijn favoriete club, maar ook de autosport heeft mijn interesse.

Mijn aanstelling als coördinator jeugd geeft mij de mogelijkheid om met mijn ruime ervaring en kennis ten aanzien van het jeugdtennis het niveau van de jonge spelers van TV Naarden naar een hoger plan te tillen. In samenwerking met collega trainers hoop ik een mooie en succesvolle tijd bij TV Naarden tegemoet te gaan.

Ik zal gedurende het zomerseizoen overdag veel aanwezig en beschikbaar zijn voor het geven van  privélessen. Mocht u vragen of informatie willen hebben over trainingen of andere vragen aangaande trainingsactiviteiten dan kunt u mij altijd even aanspreken.

Een heel mooi tennisseizoen toegewenst voor allen!

Met sportieve groet,

Theo Gorter     (06)50835612 of   theogorter@hotmail.com

Ingeborg Vonk - Coordinator Seniorentraining

Mijn naam is Ingeborg Vonk.

Met ingang van deze winter geef ik op woensdagavond les aan een aantal groepen senioren leden. Ik hoorde van de vacature voor een seniorentrainer bij TV Naarden en nadat men mij verzocht ook te solliciteren, heb ik dat gedaan. Ik ben erg blij, dat na de sollicitatieprocedure, de keuze op mij is gevallen. Ik zal vanaf 2017 voornamelijk seniorentrainingen verzorgen (en de coördinatie verzorgen) en een aantal jeugdtrainingen.

Ik zal wat over mijzelf vertellen. Ik ben 45 jaar, woon in Loosdrecht en we hebben een zoon Max die 15 jaar is. Mijn passie is sport. Tennis staat op nummer 1. Ik ben begonnen toen ik 7 jaar oud was, maar hardlopen en fitness vind ik ook heerlijk om te doen. Ik ken TV Naarden, want ik heb vroeger verschillende finales bij jullie gespeeld (categorie 3) op baan 1. Toen was het ook altijd al druk en gezellig bij TV Naarden! Na mijn middelbare schoolopleiding HAVO waren er twee opties. Of de ALO (Academie Lichamelijke Opvoeding) opleiding volgen of de tennisopleiding bij de KNLTB. Tot op heden heb ik er geen spijt dat ik voor het laatste gekozen heb.

Na een jaar fulltime voor het Melkhuisje te hebben gespeeld bij Ron Timmermans, ben ik mij gaan toeleggen op mijn tennisopleiding (1989-1990). De uitdaging van wedstrijdtennis op hoog niveau, zowel nationaal, als internationaal en het lesgeven vind ik nog steeds een uitstekende combinatie. Vele malen ben ik geselecteerd in landelijke teams door de tennisbond en heb ik meegedaan aan Europese- en Wereldkampioenschappen. Ik ben meerdere malen Nederlands kampioen (zie foto) geweest, heb een bronzen plak op het WK behaald en drie maal zilver op het EK. Door deze successen sta ik nog steeds op niveau 2 in de single en 3 in de dubbel op de wedstrijdpas.

Ik geef nu 28 jaar les, nog steeds met veel passie en positiviteit, zowel aan kinderen (ik heb tenniskids 1,2 en 3) als aan volwassenen. Hierbij heb ik plezier, sportiviteit, discipline en weerbaarheid hoog in het vaandel staan. Prestatie komt, eventueel, op de tweede plaats. Ieder op z’n eigen niveau.

Tot ziens op de vereniging!

Groetjes, Ingeborg Vonk

Sebas van Heusden - Trainer

Als nieuwe trainer van TV Naarden zou ik mij graag voor willen stellen. Ik ben Sebas van Heusden, 32 jaar oud en sinds 2010 werkzaam als tennistrainer. Ik zal in het kort mijn visie op het lesgeven uiteen zetten.

Wat ik erg belangrijk vind is het motiveren van mijn leerlingen. Ik probeer dit te bereiken door met enthousiasme en veel energie mijn les te geven. De zoektocht naar hoe ik mijn leerlingen beter kan maken, maakt voor mij het lesgeven uitdagend. Niet iedereen is hetzelfdeen er zal gezocht moeten worden naar de ideale manier om iemand optimaal te laten presteren en daarbij het plezier te laten behouden. Tijdens de les werk ik altijd toe naar een overeengekomen doel. Aanwijzingen geef ik zowel in groepsverband als individueel. Op deze manier hoop ik iedereen aan het einde van de les naar het uiteindelijke doel gebracht te hebben. Door vervolgens de resultaten vast te leggen krijg ik voor mijzelf een duidelijk beeld van het leerproces. Dit zal de toekomstige lessen tengoede komen en uiteindelijk aan het einde van de lessenreeks tot het gewenste resultaat leiden.

Ik zal voornamelijk jeugd gaan trainen en hoop het niveau samen met Theo omhoog te kunnen brengen.

Daarnaast zal ik echter ook een aantal uren aan volwassenen les gaan geven.

Ik weet zeker dat ik in TV Naarden een club heb gevonden waar ik mijn ei kwijt kan en ik kan dan ook niet wachten om te beginnen!

Ik hoop jullie snel op de baan te zien!

Sebas van Heusden

Mob. 06-51539425

Email: Sebasvanheusden@gmail.com

Ari van Triest - Trainer

Ari van Triest - Trainer

Aankomende zomer zal ik, Arend (Ari) van Triest, het trainersteam op jullie mooie vereniging in Naarden komen versterken.
34 Jaar geleden ben ik geboren in Delft, opgegroeid in Den Haag en de afgelopen jaren woonachtig in Amsterdam. Voor komende zomer kijk ik er erg naar uit om mee te gaan draaien binnen jullie vereniging als tennistrainer. Tennis doe ik al vanaf mijn 6e jaar en heb als trainer door de jaren heen de nodige ervaringen opgedaan waaronder 3 jaar tennisles gegeven in U.S.A. - New York. Naast al deze uren die ik enthousiast op de tennisbaan heb doorgebracht is er ook een liefde voor het beach tennis ontstaan.

Het beach tennis zie ik net als de ITF (Internationale Tennis Federatie) als een mooie toevoeging op het gewone tennis. Ik heb twee maal het EK beach tennis gespeeld en zet mij nu zo’n 5 jaar in voor deze sport in Nederland door o.a. het verzorgen van trainingen en beach tennisclinics.

Ik kijk er erg naar uit om de komende jaren op jullie vereniging les te komen geven en iedereen te ontmoeten.

Alvast een mooi 2017 en laten we hopen op een jaar met veel mooi weer.

Met sportieve groet, Ari van Triest

Contact

TV Naarden zoekt een 4e trainer !

Ter versterking van de trainersgroep is TV Naarden op zoek naar een 4e trainer met de nadruk op senioren.

Telefoonnummers

TV Naarden heeft vanaf 2017 vier trainers in dienst die lessen voor de jeugd- en seniorleden verzorgen:

Theo Gorter (coördinator jeugdtraining), 06-50835612, theogorter@hotmail.com

Ingeborg Vonk (coördinator seniorentraining), ingeborg@ingeborgvonk.nl

Sebastiaan van Heusden, 06-51539425, sebasvanheusden@gmail.com

en Ari van Triest06-4624 2928, arend@beachtennisholland.nl

 

Mocht u les willen nemen en zich niet hebben aangemeld voor de zomer- of de wintertraining vraag dan naar de eventuele mogelijkheden bij de coördinatoren of spreek een van de trainers aan.

Op alle lessen is het lesreglement van toepassing, te vinden op de website van TV Naarden.